Rijlessen

RijschoolNandy.nl Rijlessen
Kies voor een effectieve rijles
Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede rijschool voor rijles in Utrecht? Dat kan bij Autorijschool Nandy! Als ervaren rijinstructeur zorg ik dat jij binnen no time zelfstandig leert autorijden. Op consequente, maar rechtvaardige wijze breng ik je alle fijne kneepjes bij. Dit natuurlijk wel in combinatie met de nodige dosis humor.
1-op-1 lessen

De rijlessen vinden in principe altijd 1-op-1 plaats. Wel komt het zo nu en dan voor dat je opgehaald wordt door een medeleerling en dat je hem of haar tevens thuis dient te brengen. Bij mij les je overigens in een Ford Fiesta(schakel) die op diesel rijdt en een Renault Zoe (Elektrisch) . Het voordeel van een dieselauto is dat deze minder snel afslaat en je dus eerder comfortabel met de wagen zult voelen. Elektrisch rijden is even wennen maar deze kan niet afslaan. Het doel is dan ook om jou zelfvertrouwen bij te brengen. Om dit zo goed mogelijk te bereiken raad ik aan ongeveer 40 tot 60 lessen te volgen. Daarbij adviseer ik altijd een tussentijdse toets in te plannen om zo alvast je vaardigheden te toetsen. Een autorijles in Utrecht en omgeving duurt circa 1 uur. Om ongeveer te bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt, kun je allereerst een proefles inplannen. Deze is geheel gratis wanneer je besluit een pakket bij mij af te nemen.

In en buiten regio Utrecht

Autorijschol Nandy is gevestigd in Maarssenbroek, een gebied bij het dorp Maarssen. Dat betekent niet dat je alleen een rijles in Maarssen of directe omgeving kunt inplannen. In principe rij ik overal: Utrecht, Vleuten, Breukelen, De Bilt, Harmelen, IJsselstein, Nieuwegein en nog vele andere plaatsen. Indien gewenst kunnen we zelfs een ritje naar Amsterdam of Amersfoort maken. Uiteraard haal ik je bij de gewenste locatie op en breng ik je ook weer thuis.

Wil je meer weten over mijn pakketten en tarieven? Lees alles over de rijlespakketten op de betreffende pagina. Een rijles inplannen of meer informatie opvragen doe je door te bellen naar 0647474915 of door het contactformulier in te vullen. Ik kom dan spoedig bij je terug. Vanaf 16,5 jaar ben je bij mij van harte welkom.