Rijopleiding In Stappen

RijschoolNandy.nl Rijopleiding In Stappen

Doeltreffende Rijopleiding in Stappen

Voor een Rijopleiding in Stappen in Maarssen of elders in de regio Utrecht ben je aan het juiste adres bij Autorijschool Nandy. Ik geef les volgens de erkende RIS-methode. Ik heb al jarenlang ervaring als erkend RIS-instructeur en kan daarom ook jou stap voor stap alle kneepjes van het autorijden bijleren

Opleiding met 4 modules

Bij een Rijopleiding in Stappen (RIS) hanteer ik een vast programma bestaand uit 39 lessen, verdeeld over 4 modules. Op een persoonlijke leerlingenkaart houd ik alle bevorderingen netjes bij, zodat je precies weet wat je al hebt geleerd en wat je nog moet leren. Voor deze RIS-rijopleiding geef ik tussendoor huiswerk. Op deze manier kun jij je goed voorbereiden op bepaalde autorijlessen. Zodra je de eerste 2 modules succesvol afrondt, ga ik jouw kennis en vaardigheden op het gebied van autorijden toetsen. Module 3 sluiten we af met een tussentijdse toets (TTT). Deze toets is een voorbereiding op het uiteindelijke rijexamen. Hierbij krijg je tips en feedback van de examinator om je rijstijl te verbeteren. Bovendien kun je hiermee vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen en weet je beter waar je aan toe bent op de dag van het examen. De laatste module omvat uiteraard het praktijkexamen bij het CBR. Je mag er hierbij zelf voor kiezen om mij wel of niet tijdens de rit mee te nemen.

De voordelen van RIS

De RIS-lessen brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo verhoog je de kans om te slagen, vergroot je de kwaliteit van jouw rijkunsten en leer je op rustige wijze alle kneepjes van het autorijden bij. Daarbij ben je dankzij de Rijopleiding in Stappen beter voorbereid op het deelnemen aan het verkeer en heb je inzicht in jouw vorderingen dankzij de leerlingenkaart. De lessen duren circa 1 uur, maar geheel naar jouw wensen kunnen we natuurlijk ook meerdere sessies na elkaar plannen.

Wil je RIS-rijlessen volgen bij RIS-rijschool Nandy in Maarssen? Maak een afspraak voor mijn Rijopleiding in Stappen door te bellen naar 0647474915  of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Ik help je spoedig verder.