Rijangst

Rijangst overwinnen samen met Autorijschool Nandy

Autorijschool Nandy biedt gespecialiseerde rijlessen aan degenen met angsten voor het rijden of het afrijden. Op deze manier kun je samen met mij jouw faal- en/of rijangst overwinnen binnen Maarssen of elders in regio Utrecht. De afgelopen jaren heb ik vele leerlingen die kampen met een van deze angsten succesvol mogen begeleiden naar hun rijbewijs.

Gespecialiseerd in omgaan met rijangst

Wanneer jij rijden doodeng vindt, is het zeker een aanrader een rijangstpakket af te nemen bij mijn rijschool voor rijangst. Als rijangstinstructeur ga ik eerst rustig met jou aan de slag. In het begin zal ik je alleen in rustige buurten laten rijden, zodat je eerst de volledige controle krijgt over de auto. Op deze manier krijg je sneller vertrouwen in je eigen rijkunsten en kun je makkelijker de angst voor het autorijden overwinnen. Uiteraard help ik bij het gasgeven en het remmen, waardoor je zeker weet dat er niets fout kan gaan.

Ervaren faalangstinstructeur

Krijg jij al de kriebels zodra je alleen maar aan het rijexamen denkt? Bij mijn rijschool voor faalangst volg je specialistische lessen waarbij we regelmatig langs het CBR rijden. Dit blijven we net zo lang doen totdat het gebouw als een soort kantoorgebouw zal aanvoelen. De bedoeling is dat je went aan het idee dat je vanuit hier straks examen moet afleggen en dat je goed voorbereid bent op het examen. Ik kan zelfs een speciaal faalangstrijexamen aanvragen waarbij je meer tijd krijgt en een time-out kunt aanvragen bij de examinator tijdens de rit. Zo zal jij je vast en zeker meer op je gemak voelen en de faalangst voor autorijden in bedwang houden.

De prijzen voor het rijangstpakket en faalangstpakket zijn hetzelfde als voor mijn reguliere pakketten. Het enige verschil is dat er nog € 90,00 extra bijkomt voor het faalangst- en rijangstexamen.

Heb jij te maken met faalangst of rijangst in Utrecht of omgeving? Maak een afspraak bij Autorijschool Tina uit Maarsen door te bellen naar 0647474915 of door het contactformulier in te vullen. Samen zullen wij jouw faal- en rijangst overwinnen.